top of page

Kurs for bedrifter

I dagens samfunn er muskel- og skjelettplager den viktigste årsak til sykefravær. Dette kan forebygges og ved hjelp av kunnskap og enkle øvelser kan man øke bevisstheten og lettere ta grep om egen helse. Se her for et eksempel av hvilke type øvelser som brukes. 

Mitt fokus er bevegelse i alle ledd og hvordan du kan aktivere muskelgrupper som er viktig for å videre kunne ha god teknikk når du trener andre spesifikke treningsformer. Å ha fundamentet på plass med styrke og flexibilitet i alle ledd er viktig for å forebygge vanlige muskel- og skjelettplager.

Stress i hverdagen gir ofte utslag i muskelsmerter. Å trene nervesystemet, mobiliteten og bevissthet rundt hvordan du beveger kroppen din kan senke dette stresset.

Dette passer for alle nivå. Om du er vant å trene mye eller aldri har trent før er disse øvelsene like viktig. Dette er nye øvelser som kan hjelpe deg å få kontakt med ryggen og resten av kroppen. Du vil bli svært overrasket hvor lite som egentlig må til for å finne tilbake til en sterk og mobil kropp. Dette får jeg ofte positiv tilbakemelding på av de som har deltatt på disse øvelsene. Mange tror at de har smerter fordi at musklene er svake og de trenger å trene hardere. Jeg opplever ofte at det handler om at de har for lite kontakt og bevegelighet i ryggen og andre ledd. Dette kan trenes! 

Jeg skreddersyr kurs til din bedrift. Veiledning til hver enkelt ansatt slik at alle får tilrettelagt etter behov og eventuelle plager.

Jeg kommer ut til din bedrift og holder kurs. Ønsket alternativt lokale er dette også mulig.

 

Pristilbud;

1 dag /2 timer.

kr 5000,-

Innhold: 

Veiledning i mobilitetsøvelser og forebyggende styrkende øvelser med strikk. Kan tilrettelegges med ønsket tema. Eksempel; smerter i underarmer, hodepine, ryggsmerte.

1 dag /4 timer.

Innhold:

Veiledning i mobilitetsøvelser, forebyggende og styrkende øvelser med strikk. Kan tilrettelegges med ønsket tema. Eksempel; smerter i underarmer, hodepine, ryggsmerte.

Inkluderer individuell veiledning for hver enkelt og deres arbeidssituasjon. (inntil 10 stk, kan tilpasses). 

kr 7.500,- 

2 dager 4 timer/per dag. (mulig som helgekurs)

Kr 12.500

Innhold:

Foredrag om kroppen og hvordan du enkelt kan forebygge vanlige muskel og skjelettplager. Råd og veiledning i forhold til hva hver enkelt kan gjøre i hverdagen på arbeid og fritid. 

Gjennomgang av spesifikke øvelser, hver enkelt får prøve og får veiledning i teknikk. 

Treningsprogram sendes i etterkant.

Mulighet å kjøpe treningsstrikk til dine ansatte. (Forhåndsbestilling).

Ta kontakt ved interesse så skreddersyr jeg kurs til dere!

E-post info@naprapatmaria.com

Telefon: 454 27 144

bottom of page