top of page

tor. 25. jan.

|

Brekstad

Mobilitet & Styrke

Gruppetrening med fokus å øke bevegeligheten i både rygg, nakke, hofter, knær, ankler og skuldre. Vi har fokus på teknikk og at øvelsene tilpasset akkurat deg og din kropp. Du vil få styrketrening som er spesifisert for de deler av kroppen du behøver det mest.

Registration is Closed
See other events
Mobilitet & Styrke
Mobilitet & Styrke

Tid og sted

25. jan. 2024, 18:00 – 19:00

Brekstad, Fjæraveien 40, 7130 Brekstad, Norge

Om arrangementet

Vi trener styrke, balanse og mobilitet. Denne gruppen passer også for deg som plages med smerte. Fokus på teknikk og tilrettelegging av øvelser for den enkelte. Treningen har fokus på å øke bevegeligheten i både rygg, nakke, hofter, knær, ankler og skuldre. Øvelsene blir tilpasset akkurat deg og din kropp. Vi jobber med styrketrening som er spesifisert for de deler av kroppen du behøver det mest, og du får veiledning slik at du blir trygg på at du får mest mulig ut av timen. Instruktør er Naprapat Maria som har lang erfaring med ulike idretter som basketball, kampsport, klatring og sykling. Hun har også erfaring med veiledning innen trening for en god mental helse spesielt blant unge.

Pris kr 200,- per gang. 8 uker kr 1200,- (spar kr 400,-).  max 15 deltakere. påmelding til e-post info@naprapatmaria.com eller sms 454 27 144.

Dele dette arrangementet

Eventinfo: Events
bottom of page